Apartamentul în care locuia Elodia este gol. Vecinii fac mărturii cutremurătoare VIDEO

La zece ani de la dispariţia Elodiei apartamentul în care a locuit împreună cu soţul şi fiul lor este gol. Vecinii din Braşov povestesc că de câţiva ani nu a mai trecut nimeni pe acolo. Între timp, datoriile s-au acumulat la sute de lei dar, ca o ironie a sorţii, Elodia mai primeşte încă corespondenţă la adresa unde a locuit. În timp ce unii cred că avocata a fost ucisă cu sânge rece, sunt şi vecini care ar băga mâna-n foc că e bine mersi, undeva prin Dubai.

17 oct. 2017, 12:36
Apartamentul în care locuia Elodia este gol. Vecinii fac mărturii cutremurătoare VIDEO

La 10 ani de la crimă, apartamentul de pe strada Gloriei din Braşov în care au locuit Elodia şi Cioacă este gol. Vecinii spun că de ani buni n-a mai trecut nimeni pe aici.

Asta susţine unul dintre foştii vecini ai avocatei.  Omul e ferm convins că Elodia e vie. La câţiva paşi mai încolo, unul dintre oamenii care locuiesc în acelaşi bloc are o cu totul altă versiune.

„A ciopartit-o, a ingropat-o si noroc bun, nu o mai gaseste. El va trai, dar Elodia… cred ca a macerat-o ca a fost profesionist”, a spus bărbatul, potrivit România TV.

Ciudat e faptul că Elodia mai primeste si acum corespondenţă, chiar dacă au trecut 10 ani de la dispariţie, iar datoriile apartamentului au crescut la 500 de lei.

Fostul poliţist, despre care vecinul spune că a ucis ca un profesionist, chiar dacă e în puşcărie, se declară în continuare nevinovat.

Citeşte şi Detaliul dintr-o fotografie de la nunta Elodiei care îi prevestea moartea. Nimeni nu a observat până acum