Apartamentul lui Ioan Becali, scos la licitaţie de ANAF. Cât costă locuinţa de lux din Floreasca

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în "Dosarul transferurilor".

15 mart. 2023, 18:37
Apartamentul lui Ioan Becali, scos la licitaţie de ANAF. Cât costă locuinţa de lux din Floreasca
Apartamentul lui Ioan Becali, scos la licitaţie de ANAF. Cât costă locuinţa de lux din Floreasca

Apartamentul lui Ioan Becali, scos la vânzare de ANAF. Fostul impresarul a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în „Dosarul transferurilor”, iar ANAF vrea să recupereze prejudiciul adus statului român.

Citeşte şi: Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO

Apartamentul este compus din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 mp și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990.

Citeşte şi: Cum trișa Victor Pițurcă la poker şi cum a falimentat, alături de Ioan Becali, cazinoul unor ruşi. „Toată viața au făcut doar ciordeală!” VIDEO

Licitația publică va fi organizată în data de 05.04.2023, ora 14:00, în București, Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, Corp B, et. 2, sector 3, iar prețul de pornire este de 975.942 de lei, fără TVA.

Condamnările în Dosarul Transferurilor

  • George Copos, fostul acţionar majoritar al lui Rapid – 3 ani şi 8 luni;
  • Mihai Stoica, managerul general al Stelei – 3 ani şi 6 luni de detenţie;
  • Cristian Borcea, fost acţionar al lui Dinamo – 6 ani şi 4 luni;
  • Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni;
  • Victor Becali – 4 ani şi 8 luni;
  • Jean Pădureanu, fost preşedintele al Gloriei Bistriţa – 3 ani şi 4 luni;
  • Gică Popescu – 3 ani, o lună şi 10 zile:
  • Gigi Neţoiu – 3 ani şi 4 luni.

Faptele săvârşite de cei opt inculpaţi au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obţinuţi din transferuri fiind „spălaţi” prin intermediul unor firme off-shore.

20230310091815_lic_escs_2357