Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO

Ioan Becali a lămurit legenda care circulă de ani buni prin Bucureşti, legată de scandalul dintre Florin Răducioiu şi Janine, celebrul manechin al anilor '90, pe numele real Eugenia Ştefan, care avea să devină mai tîrziu soţia mogulului media Adrian Sârbu.

20 iul. 2022, 18:35
Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO
Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu - Janine

Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu-Janine. Fostul agent FIFA a detaliat cum a recuperat o parte din banii lui Florin Răducioiu din locuința lui Janine, dar şi cum, după acest episod, fostul fotbalist l-a „trădat” şi a semnat cu un impresar italian.

Giovanni Becali, poveste INCREDIBILĂ: „I-am pus cuţitul la gât. Dacă ne prindeau, făceam puşcărie toţi”

„Și Răducioiu, după asta, s-a dus cu Bonetti (n.r.  – un impresar italian) și m-a lăsat pe mine. Minte de copil, uită-te la Răducioiu cine e azi și cine ar fi fost dacă era cu mine! Mai mult decât atât, îi salvez și vreo 2-300.000 de dolari cu Janine. Am intrat în casă, peste ea, și i-am luat banii, că ea l-a tâlhărit pe Răducioiu. Dacă ai cheltuit vreo 250-300.000 și băiatul a prins-o, cu un detectiv, cu băiatul lui Voloșeniuc, Cătălin, care era guvernator la… (…) Ne-am dus cu doi martori, frumos, am recuperat niște bani din câți i-a dat Răducioiu, am recuperat niște blănuri, dar blănurile le tăia de gelozie, cu cuțitul… Am prins-o în casa lui Cătălin ăsta, se ascunsese sus, la mansardă…”, a spus Ioan Becali despre episodul petrecut în 1991 într-un interviu pentru Gândul.

Giovanni Becali îşi povesteşte aventurile de când a încercat să fugă din România comunistă: „Aveam o vioară, ziceam că o vând la licitaţie pe un milion de dolari. Mi-au spart-o poliţiştii în cap”

„Și băiatul lui Voloșeniuc, fiind copil atunci, la facultate, mi-a deschis ușa, am pus piciorul, i-am spus: „Stai, că nu suntem tâlhari, dar sunt cu Răducioiu, care vrea să își recupereze din pagubă”. „Păi, da, că Janine nu-i acasă…”. „Lasă, mă, că-i acasă, am văzut mașina parcată, că i-a luat-o Răducioiu”. Un Renault cu care am mers eu după aia, vreo lună, pe aici… Am intrat, am luat două foi cu indigo, Janine a scris: „Dau, de bunăvoie, cutare, cutare, dau, de bunăvoie, mașina lui Răducioiu”… L-am calmat pe Răducioiu, i-am spus lui Cătălin, „Sstai liniștit, nu se întâmplă nimic!”. Omul a zis: „Da, domnule…”. Răducioiu avea un detectiv care o urmărise pe ea… Chestii de 21 de ani… Și Răducioiu, după aia, zice: „M-am dus cu unul Bonetti”. Dacă era cu mine, poate era lângă mine azi”, a mai spus Ioan Becali.