Aparţia bizară din ziua înmormântării lui Mihai Constantinescu. Acesta chiar e un semn divin

Mihai Constantinescu a fost înmormântat joi, la Cimitirul Ghencea din Capitală. Artistul care a iubit atât de mult animalele a fost vegheat de o pisică.

31 oct. 2019, 17:38

Mihai Constantinescu a iubit enorm animalele, dovadă sunt şi melodiile pe care artistul le-a dedicat lor. Se pare însă că și animalele l-au iubit pe artist.

Înainte de înmormântare, la uşa bisericii în care se afla sicriul cu trupul lui Mihai Constantinescu  a apărut o pisică ce părea că păzeşte intrarea lăcaşului şi pe mult îndrăgitul artist.

Soţia lui Mihai Constantinescu, declaraţii cutremurătoare la mormântul artistului: Aş fi stat şi 60 de ani lângă el, în spital

Adriana Bahmuțeanu a făcut o dezvăluire privind sufletul bun al lui Mihai Constantinescu. Prezentatoarea TV a mărturisit că Mihai Constantinescu avea o pisică pe care o diviniza.

„S-a stins Mihai Constantinescu, suflet cald și bun, un prieten săritor, un spirit veșnic tânăr, un artist desăvârșit în lumea sa minunată, ce ne va rămâne mereu în inimile de copil din fiecare dintre noi! Mihai Constantinescu s-a stins decent, după ce și-a trăit o bună bucată din viață în garsoniera pe care o numea micul lui univers, populat de o pisică divinizată și de o femeie iubită și adorată. Nu s-a plâns niciodată de nimic, deși viața n-a fost atât de darnică cu el. A rămas optimist și după ce furtuni i-au măturat sufletul, și după ce inima de trubadur începuse să dea semne de oboseală”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Mihai Constantinescu a fost condus joi pe ultimul drum. Artistul care a bucurat atâtea generații de copii şi nu numai a fost înmormântat astăzi în Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare, după ce președintele Klaus Iohannis i-a conferit post-mortem Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.


loading...