Soţia lui Mihai Constantinescu, declaraţii cutremurătoare la mormântul artistului: Aş fi stat şi 60 de ani lângă el, în spital

Mihai Constantinescu a fost condus azi pe ultimul drum de familie și de marii artiști. El a fost înmormântat cu onoruri militare, o ceremonie care a impresionat prin solemnitate. Cu cea mai mare durere în suflet, soția artistului, Simona Secrier, a mărturisit că ar fi stat și 60 de ani lângă patul de spital. Totodată, Simona Secrier spune că va lansa albumul pe care Mihai Constantinescu nu a mai reușit să il scoată.

RomaniaTV.net
31 oct. 2019, 13:29
Soţia lui Mihai Constantinescu, declaraţii cutremurătoare la mormântul artistului: Aş fi stat şi 60 de ani lângă el, în spital

„Prietenul, iubitul, tatal meu, absolut tot, inima mea, sufletul meu şi acum este îngerul meu păzitor. Pentru toţi cei care aţi fost alături de mine mă înclin în faţa voastră şi vă multumesc din tot sufletul meu că aţi fost alături de Mihai şi de mine în această perioadă. (Despre Mihai n.red.) un om cum probabil n-o să mai întâlnesc vreodată, un om minunat, un suflet foarte mare. Vreau să-i mulţumesc că m-a primit în viaţa lui”, a spus Simona Secrier.

Întrebată cum au fost aceste şase luni petrecute alături de el, la spital, Simona a spus: „Aş fi stat şi 60 de ani”. 

 

Mihai Constantinescu a murit, marţi, la vârsta de 73 de ani pe un pat al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, unde fusese internat în luna mai. Artistul se afla de mai multe luni în comă după ce suferise un infarct.

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară din România, dar a şi ajutat mai mulți artiști care astăzi se bucură de celebritate, așa cum este cazul Andreei Bălan.

Mihai Constantinescu, ultima apariţie la TV. Ce spunea artistul înainte să intre în comă VIDEO

Până în ultima secundă, prietenii lui Mihai Constantinescu au sperat că artistul se va face bine și va reveni pe scenă.

Cel mai mare regret al lui Mihai Constantinescu. „Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut!”

Partenera de viață a lui Mihai Constantin, Simona Secrier a postat pe pagina de Facebook a cântărețului un mesaj de rămas bun alături de o poză și o poezie: „Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, sunt cuvintele soției.

Simona, soţia lui Mihai Constantinescu, mesaj TULBURĂTOR după moartea artistului