Apel disperat al unei tinerei care a apărut în presă drept fata ucisă la metrou: „Nu este vorba de mine”

O tânără de 25 de ani a murit marţi în staţia de metrou Dristor 1 după ce a fost împinsă de o femeie pe linia de metrou. la scurt timp, în presă au apărut imagini şi informaţii despre presupusa victimă. Doar că persoana indicată de presă nu era victima de la metrou. Tânăra, care corespunde profilului victimei, a reacționat pe pagina sa de socializare.

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 07:58
Apel disperat al unei tinerei care a apărut în presă drept fata ucisă la metrou: „Nu este vorba de mine”

„În știrea cu victima de la metrou, nu este vorba de mine. Pozele sunt luate după facebook.ul meu, dar este o greșală. Eu sunt bine!! „, a scris tânăra pe contul ei de Facebook.

Vă reamintim că o tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost prinsă de poliţişti şi dusă la audieri. Miercuri dimineaţă, procurorii au decis să o reţină pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, suspecta va fi expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant.