Apel disperat în direct! Ioana Popescu își caută disperată fratele: „Știu doar că este băiat”

Ioana Popescu speră că acest apel public o va ajuta să își găsească fratele de mult pierdut. Jurnalista nu are extrem de multe detalii despre acesta, însă speră că va reuși să îl cunoască.

17 mart. 2023, 19:24
Apel disperat în direct! Ioana Popescu își caută disperată fratele: „Știu doar că este băiat”

Ioana Popescu a preferat în ultima vreme să se țină departe de lumina reflectoarelor și să își trăiască viața departe de ochii cârcotașilor. Totuși, de această dată, jurnalista a apelat la ajutorul presei. Bruneta, cunoscută drept „devoratoarea de fotbaliști”, este disperată să își găsească fratele mai mare. Aceasta nu l-a cunoscut niciodată, deoarece tatăl ei și-a părăsit familia. Ea nu a apucat să își vadă fratele mai mare decât o singură dată.

Citește și: Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina: „Am avut niște certuri, niște discuții”

Ioana Popescu a făcut dezvăluiri emoționante la Antena Stars, unde a explicat că încearcă să își găsească fratele care se are cu doi- trei ani în plus și locuiește în Berceni. Aceasta a mai subliniat că, în afară, de faptul că știe că acesta se numește Popescu, nu are niciun alt detaliu, dar că își dorește din suflet să îl cunoască.

„Tatăl meu a avut mai tumultoasă, cu el semăn așa. A murit în anul 2017, el când s-a căsătorit cu mama, la doi ani au divorțat. După câțiva ani a venit cineva de la asistența socială la mama și a spus că tatăl meu nu i-a mai dat pensia alimentară primului copil, care era un băiețel. Știu doar că este băiat, poartă numele Popescu, că este mai mare cu vreo 2-3 ani decât mine și că stă în Berceni.”, a precizat Ioana Popescu, pentru Antena Stars.

Ioana Popescu mai are doi frați din partea tatălui

În cadrul interviului menționat, jurnalista a mai mărturisit faptul că știe că fiecare persoană în parte are parte de povești dramatice în viață și că ea nu este o excepție. Aceasta a spus că apelul ei este unul încărcat de emoție și disperare. Totodată, vedeta a mai povestit că mai are doi frați din partea tatălui său, dar că aceștia locuiesc în Statele Unite ale Americii și, din acest motiv, se întâlnesc extrem de rar. Aceasta speră că acest apel public o va ajuta să își găsească fratele

„În America mai am doi frați, pe aceștia îi cunosc, însă i-am văzut foarte rar.”, a mai adăugat vedeta.

Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina. Vedeta a mărturisit că este o perioadă destul de grea pentru ea, însă acum lucrează la mai multe proiecte, asta pentru a nu se mai gândi la necazuri. Aceasta susține că a trecut printr-o perioadă de depresie și se certa și foarte des cu soțul ei, pentru că i se părea că o neglijează.

Citește și: Ioana Popescu, primele declarații după ce a pierdut sarcina: „Am simțit chestia asta”