Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina: „Am avut niște certuri, niște discuții”

Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina. Jurnalista era foarte entuziasmată că va avea un copil și își dorea foarte tare acest lucru, însă, din păcate, nu se va bucura de copilul mult dorit.

23 ian. 2023, 18:34
Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina: „Am avut niște certuri, niște discuții”
Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina

Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina. Vedeta a mărturisit că este o perioadă destul de grea pentru ea, însă acum lucrează la mai multe proiecte, asta pentru a nu se mai gândi la necazuri. Aceasta susține că a trecut printr-o perioadă de depresie și se certa și foarte des cu soțul ei, pentru că i se părea că o neglijează.

Citește și: Ioana Popescu, primele declarații după ce a pierdut sarcina: „Am simțit chestia asta”

Ioana Popescu, la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina

Degeaba mă dau eu vitează, este încă o perioadă de câteva luni destul de grea, de apăsătoare, dar eu știu că dacă nu vrei să ies singură și nu gândești optimist te afunzi și mai rău în gânduri. Motiv pentru care, am făcut tot posibilul să mă duc cu prietenele mele să văd Sfinxul, să mă eliberez, să iau aer curat.

Lucrez la niște proiecte, un nou roman și nu te mai gândești la anumite necazuri. Am avut o perioadă mai rea, de depresie, uneori îmi venea pur și simplu să nu mai ies din casă. El s-a învățat cu mine. Probabil, că a suferit și el, Dar nu cum am suferit eu. Mi-a fost alături, dar noi în acea perioadă am avut niște certuri, niște discuții.

El era prins în foarte multe proiecte și am avut și niște discuții, dar le-am lămurit. Se băga în foarte multe proiecte și am zis că mă neglijează.”, a declarat Ioana Popescu, la Antena Stars.