Apel pentru salvarea unei familii nevinovate distruse într-un accident în prima zi din 2023. Copilul lor de 5 ani este în stare gravă şi are nevoie urgentă de sânge

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 13 Sighişoara-Târgu Mureş, în afara localităţii Bălăuşeri, judeţul Mureş. Şase persoane, între care şi un copil de 5 ani, au fost rănite. Copilul este în stare gravă şi este nevoie urgentă de sânge pentru el.

04 ian. 2023, 09:30
Apel pentru salvarea unei familii nevinovate distruse într-un accident în prima zi din 2023. Copilul lor de 5 ani este în stare gravă şi are nevoie urgentă de sânge

Apel pentru salvarea unei familii nevinovate distruse într-un accident în prima zi din 2023. Copilul lor de 5 ani este în stare gravă şi are nevoie urgentă de sânge.

„Doi prieteni foarte apropiați, soț și soție (împreună cu băiatul de doar 5 ani) au avut un accident de mașină in zona Targu Mures pe 1 Ianuarie. Se intorceau din Bistrita spre Brasov, un alt șofer a depășit o coloana de mașini în curba si a intrat frontal în mașina prietenilor mei.

Din păcate toți 3 sunt in stare gravă, însă băiatul este cel mai grav, coloana fisurata și fractură de craniu, și are nevoie urgentă de sânge, nu contează grupa.

Vă rog, cine poate să doneze sânge (NU CONTEAZĂ GRUPA) să specifice numele băiatului, pentru Matias Popa, 5 ani, internat la Spitalul Județean ATI Târgu Mureș.

Nu contează din ce oraș sau spital donați. SE POATE DONA DIN ORICE ORAȘ, doar să specificați pentru cine.
Vă rog să dați mesajul mai departe și să ne rugăm pentru ei”, a scrie o prietenă a familiei pe Facebook.

Accidentul în care a fost implicată acestă familie s-a produs duminică seara pe DN 13 în zona localităţii Bălăuşeri, judeţul Mureş.

duminică seara pe DN 13 după un accident grav produs în zona localităţii Bălăuşeri, judeţul Mureş.