Apel umanitar: La doar 16 ani, Raluca Boşorogan a fost diagnosticata cu tumoră la creier

Elevă conştiincioasă, fire veselă şi visătoare, Raluca îşi începe cea mai frumoasă parte a vieţii cu o luptă extrem de dură. Prea dură pentru o adolescentă care până mai ieri avea aceleaşi preocupări si gânduri de viitor ca orice altă elevă de liceu.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 06:57
Apel umanitar: La doar 16 ani, Raluca Boşorogan a fost diagnosticata cu tumoră la creier

Raluca Boşorogan, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” a fost diagnosticată, în urmă cu o lună cu meduloblastom, o tumoră cerebrală care ameninţă să se extindă prin maduva osoasă în întreg organismul. Toate eforturile depuse de către părinti nu pot acoperi însa tratamentul de care are nevoie unicul lor copil.

Primul pas în lupta cu boala a fost deja făcut, Raluca fiind operată la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Recuperarea şi continuarea investigatiilor sunt din păcate prea costisitoare pentru părinţii al căror singur venit lunar este pensia mamei: 500 de lei, tatăl fiind nevoit să-şi întrerupa serviciul imediat cum a venit dramatica veste. Concret, Raluca are nevoie de un transfer la o clinică din Szeget, Ungaria, iar costurile se ridică la câteva mii de euro.

Pentru a-i acorda un ajutor Ralucăi Boşorogan două conturi au fost deschise la Banca Comercială Româna.
Cei care doresc să o sprijine financiar o pot face prin intermediul contului în lei: RO49RNCB0745078343160001 sau contului în euro: RO92RNCB0745078343160003.

Mama Ralucăi, Mirela Boşorogan, poate fi contactată la numărul de telefon: 0729892257.