Apel umanitar pentru salvarea lui Florin Hidişan. Fotbalistul de 39 de ani are cancer şi nu mai poate mânca

FC Argeş a lansat un apel, miercuri, pe site-ul oficial, pentru ca fostul său fotbalist Florin Hidişan, în vârstă de 39 de ani, să fie ajutat financiar pentru a învinge cancerul.

19 ian. 2022, 16:06
Apel umanitar pentru salvarea lui Florin Hidişan. Fotbalistul de 39 de ani are cancer şi nu mai poate mânca

Florin Hidişan suferă de o formă severă de cancer, nu mai poate mânca şi are nevoie de o proteză pentru stomac. Apoi, el va trebui să meargă de urgenţă în Austria, unde costurile tratamentului sunt de mai mult de 3.000 de euro pe zi.

În urmă cu câteva luni, în urma unei campanii umanitare realizate de Gazeta Sporturilor, mai multe cluburi de fotbal, printre care şi FC Argeş, dar şi mulţi foşti internaţionali au sărit în ajutorul lui Hidişan. S-au strâns peste 20.000 de euro, plus alte sume care au fost donate direct în contul fostului fotbalist de persoane care nu au dorit să-şi dezvăluie identitatea.

Citeşte şi Drama fotbalistului Florin Hidişan. Mijlocaşul de 39 de ani a fost diagnosticat cu cancer şi are nevoie de ajutor

Tratamentul părea să dea rezultate, iar starea sa de sănătate se îmbunătăţise semnificativ. La începutul lui decembrie totul mergea spre bine, însă în luna ianuarie a acestui an, starea sa de sănătate s-a deteriorat din nou. A slăbit, n-a mai putut mânca nimic, iar acum se află internat la Spitalul de Gastroenterologie şi Chirurgie Medicală 3 din Cluj Napoca. Până la plecarea în Austria lui Florin i se va monta o proteză la stomac, una comandată de urgenţă din străinătate, ce va fi montată de doctorii Nuredin şi Marcel Tanţău.

Conturile în care îl poţi ajuta pe Florin Hidişan:

CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801

CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801


loading...
Partenerii noștri