Apelul disperat al unei mame: Salvaţi-mi fetiţa! Copilul suferă de boala bătrâneţii VIDEO

O familie din Vrancea se chinuie cu disperare să-şi menţină unul dintre copii în viaţă. Fetiţa de 12 ani a primit un diagnostic crunt. Suferă de boala bătrâneţii. Părinţii îşi rup de la gură pentru tratamentul fetei, iar traiul este din ce în ce mai greu.

18 apr. 2015, 16:56
Apelul disperat al unei mame: Salvaţi-mi fetiţa! Copilul suferă de boala bătrâneţii VIDEO

Andreea este fetiţă isteaţă, cu ochi albaştri şi cu multe vise. Din păcate soarta a fost crudă cu ea. În urmă cu doi ani a fost diagnosticată cu artrită cronică juvenilă numită şi boala bătrâneţii. Mîinile şi picioarele îi obosesc extrem de repede, de aceea doar priveşte de pe margine cum se joacă alţi copii.

Andreea cântăreşte doar 12 kilograme, pe jumătate greutatea pe care ar fi trebuit să o aibă. Părinţii muncesc pe brânci pentru a câştiga banii necesari tratametelor Andreei, dar venitul de 1.200 de lei este prea mic pentru nevoile medicale ale fetiţei. Fraţii ei de 7 şi 16 ani o ajută cu tot ce pot.

În Mirceştii Noi din Vrancea toată lumera cunoaşte povestea tristă a Andreei.

Împrumutată la bănci şi la rude, mama cere în disperare ajutor pentru sănătatea fiicei ei. „Aş face orice să văd copilul fericit şi bucuros, să nu mai sufere. Oameni cu suflet care au şi ei copii şi voinţa de a putea să ne ajute…„, a spus mama Andreei, la România TV. Andreea este elevă în clasa a cincea, iar visul său este să devină medic.