Apelul lui George Simion la revoltă împotriva vaccinării, trolat chiar de pagina RO Vaccinare

George Simion, co-președintele AUR, a făcut un apel pe Facebook cu privire la un nou protest anti-COVID, însă pe pagina acestuia, printre sutele de comentarii, a apărut şi unul al paginii RO Vaccinare, care a agitat spiritele.

13 dec. 2021, 20:18
Apelul lui George Simion la revoltă împotriva vaccinării, trolat chiar de pagina RO Vaccinare

Liderul AUR, George Simion, a lansat pe pagina sa de pe Facebook un apel la protest în parlament, pentru data de 21 decembrie. Anunțul a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 20.000 de aprecieri și 12.000 de distribuiri.

Între miile de comentarii se regăsește unul postat de pagina RO Vaccinare care, în mod ironic, lansează urmăritorilor lui George Simion o invitaţie la un alt fel de protest împotriva Covid.

„Vă invităm la protestul împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare și în număr cât mai mare. 57.696 de români au murit din cauza COVID-19. Doar prin vaccinare și prin respectarea măsurilor îi putem proteja pe cei vulnerabili. Sunt peste 186.000 de locuri disponibile la vaccinare în București. Puteți să vă programați la vaccinare aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/”, scrie în comentariul postat pe pagina lui George Simion.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Imagini INTEGRALE, filmul scandalului din casa Dianei Şoşoacă VIDEO

În urmă cu o săptămână, Simion a explicat de ce refuză să se imunizeze împotriva coronavirusului. „Am fost într-o emisiune duminică, și am spus că nu mă vaccinez și a sărit presa asta pro -vaccin inclusiv pro vaccinare obligatorie pe capul meu. Ce a putut să spună George Simion. E incredibil! George Simion este anti-vaccinist! Nu sunt anti-vaccinist! Sunt pentru alegerea fiecăruia de a se vaccina. În momentul ăsta ce face Florin Cîțu este o inepție. A și jignit 70% dintre români, i-a făcut analfabeți funcționali, conform testelor Pisa. Aparent cei care nu trec testele Pisa nu se vaccinează, o aberație o gogomănie”, a spus politicianul.

„Eu mi-am făcut un test de anticorpi. M-am dus vineri și mi l-am făcut să văd dacă am anticorpi și ghiciți ce? Am anticorpi la COVID-19. Înseamnă că am fost asimptomatic. Am trecut prin boală. Nu știu când am avut boala dar cert este că am anticorpi. E eu dacă am anticorpi în momentul ăsta, care sunt mult mai buni decât cei provocați de vaccin de ce m-aş vaccina și de ce vrea domnul Florin Cîțu să mă discrimineze? Adică nu îmi permite accesul în restaurant când am anticorpi. Și de ce vrea domnul Cîţu o să distrugă acele restaurante și acele terase”, a adăugat George Simion, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: Jandarmii au dat amenzi de 2.500 lei susţinătorilor soţului Dianei Şoşoacă pentru că nu purtau măşti de protecţie