Aplauze şi încurajări pentru Geta, poliţista umilită pe Internet

Geta, o poliţistă cu o vechime de 27 de ani, a devenit subiect de batjocură după ce a fost fotografiată în timp ce dirija traficul în interesecţie. Colegii i-au dovedit că o respectă şi au organizat un eveniment care i-a făcut şi pe criticii poliţistei să îşi ceară iertare. 

RomaniaTV.net
19 mai 2019, 07:29

Cu o carieră de peste 27 de ani, poliţista Geta este una dintre cele mai apreciate angajate de la Brigada Rutieră a Capitalei. De fiecare dată când colegii ei au nevoie de ajutor, e prezentă la datorie. Acum câteva zile, poliţista a ieşit pe teren, moment în care cineva i-a făcut o poză care pe internet a stârnit comentarii răutăcioase. Cu ochii în lacrimi, femeia s-a întors a doua zi la muncă, cu gândul să meargă la comandant şi să-şi ceară scuze. Colegii însă i-au făcut o mare surpriză.

Pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, colegii au postat pozele de la surpriza pregătită pentru tanti Geta, iar mesajele de apreciere din partea internauţilor nu au intarziat să apară:

„Incă o dată realizăm cât de uşor e să judeci. In 2019 o femeie e încă obligată să îşi justifice aspectul fizic”

„Felicitări vouă care îi sunteţi alături. important este ca cei ce o preţuiesc să îi arate asta”

„Si eu am comentat. Acum e momentul să îmi cer public scuze!” 

„Doamna Geta sunteti cea mai frumoasa femeie! Sunteti frumoasa insasi pentru faptul că ştiţi să răsfăţaţi cu acele cuvinte niste oameni care poate au nevoie de un cuvânt frumos şi iată frumuseţea revărsată gratuit s-a reîntors înmulţit spre dumneavoastră”.