Aplicaţia perfectă pentru bărbaţii infideli! Cum să vorbeşti cu amanta, fără să te prindă soţia

Dezvoltatorii de aplicaţii mobile au pregătit o surpriză de proporţii pentru bărbaţii infideli. Utilizatorii de telefoane Android au la dispozitie acum o aplicatie perfecta care te pune in legatura cu amanta, fara stirea sotiei. Aplicaţiaa este complet encriptata, unde mesajele se autodistrug după 25 de secunde.

16 iul. 2015, 16:24
Aplicaţia perfectă pentru bărbaţii infideli! Cum să vorbeşti cu amanta, fără să te prindă soţia

Securitatea conversatiilor e la mare pret in acest moment, cand asa-zisa frica de acte de terorism a determinat monitorizarea globala a comunicatiilor. Potrivit cancan.ro, Bleep promite conversatii criptate, inaccesibile altei persoane in afara ta sau a partenerului de discutie. Acesta poate fi oricine, de la amanta pana la o persoana cu care vrei sa imparti informatii confidentiale.

Bleep encripteaza complet datele si nici macar nu cere sa te inregistrezi cu un cont sau o adresa de email. Aplicatia permite si transmiterea de fisiere, fotografi sau video, ba chiar poate porni o video conversatie precum skype.

Aplicatia are si o functie deosebit de interesanta numita „Soapte” care permite stergerea mesajelor la 25 de secunde dupa ce au fost lansate.

Aplicatia de mesagerie este dezvoltata de creatorii Bittorentului, sistemul folosit la nivel mondial pentru descarcarea (de multe ori ilegala) de programe, filme si jocuri de catre utilizatorii de computere.

Vezi şi: Cea mai tare aplicaţie de „agăţat” online te cuplează cu bătăile inimii