Cea mai tare aplicaţie de „agăţat” online te cuplează cu bătăile inimii

Dacă banalul geste de swipe pe ecranul smartphone-ului vi s-a părut prea complicat pentru a folosi Tinder, în curând veţi avea parte de varianta hands-free.

08 iul. 2015, 13:56
Cea mai tare aplicaţie de „agăţat” online te cuplează cu bătăile inimii

Nu aţi folosit niciodată Tinder? Este o aplicaţie menită să vă găsească un partener sau o parteneră de socializare pornind de la o poză de profil şi un swipe. Dacă atât voi cât şi persoana pe care aţi văzut-o pe ecran face un swipe spre partea dreaptă a ecranului, câştigaţi dreptul de a începe o conversaţie în mod text.

Încercând să automatizeze selecţia de parteneri, nişte indivizi creativi s-au gândit la Hands-free Tinder. Această aplicaţie de Apple Watch foloseşte în continuare baza de date a Tinder pentru a vă recomanda parteneri, dar scoate din ecuaţie swipe-ul. Pentru că ceasul vostru inteligent ieşti din Cupertino integrează un monitor cardiac, dezvoltatorii folosesc feedback-ul de la respectivul senzor pentru a decide dacă fotografia unei persoane vă încântă sau nu. Astfel, dacă vă creşte pulsul, micuţul progrămel merge de la premisa că vă încântă o persoană, dacă inima nu spune nimic, Hands-free Tinder vă va recomanda o nouă pereche.