Aplicaţii mobile româneşti pentru iOS şi Android

Cu acest articol incepem un nou segment saptamanal de aplicatii pentru iOS si Android. Internetul este plin de topuri de aplicatii mobile pe diferite categorii. Atat App Store-ul celor de la Apple cat si Google Play au pe prima pagina a magazinelor virtuale topuri de aplicatii gratuite sau contra cost. Diferenta dintre acele topuri si ceea ce incercam sa facem aici este ca vom atrage atentia exclusiv asupra aplicatiilor romanesti.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 11:48
Aplicaţii mobile româneşti pentru iOS şi Android

Avand in vedere ca rarerori gasesti o aplicatie care sa-ti ofere informatii localizate, ne-am decis sa facem in fiecare saptamana o lista cu 5 aplicatii, preferabil atat de iOS cat si de Android destinate in special romanilor. Am mai facut in luna martie un top de aplicatii romanesti de iOS si in aprilie un top de aplicatii romanesti pentru Android si au fost bine primite de catre cititori, scrie Playtech.ro.

Pentru o perioada vom incerca sa atragem atentia exclusiv asupra aplicatiilor gratuite. Desi multe dintre ele vin cu reclame si un sistem de achizitie in-app pentru a scapa de respectivele distractii, ramane la latitudinea voastra daca veti fi sau nu dispusi sa faceti respectiva investitie. In plus, este o surpriza placuta sa vezi multe aplicatii de calitate, create cu atentie, care pot fi instalate fara nici un fel de probleme sau costuri ascunse.

CashControl

Apple App Store

Google Play

Creata pentru a te ajuta sa tii o evidenta mult mai buna asupra cheltuielilor tale de orice fel, aplicatia CashControl este de fapt o interfata pentru www.cashcontrol.ro. Acesta din urma este si site-ul pe care va puteti crea un cont gratuit sau contra unui abonament lunar pentru a beneficia de functionalitatea programului de iOS sau Android. Interfata este prietenoasa, va permite sa va definiti venituri, cheltuieli sau sa faceti transferuri dintr-un buget in altul. Exista cheltuieli predefinite pentru cele mai comune activitati iar daca vreti sa va definiti unele noi sunt suficiente cateva atingeri. O particularitate interesanta a acestui program este lipsa de modalitati de a va introduce diverse numere de card sau conturi in aplicatie. Aceasta decizie a fost luata probabil din simplul motiv ca acest program este gandit pentru altceva. CashControl te ajuta sa tii un istoric al sumelor de bani care iti intra in buzunar, sa vezi exact pe ce i-ai dat acum o luna, doua sau trei, pentru ca dupa o lunga perioada de utilizare sa devina o unealta prin intermediul careia sa vezi unde gresesti. De cele mai multe ori doar o unealta de genul acesta te va ajuta sa vezi unde se duc de fapt banii din buzunar.

Descoperă mai multe aplicaţii mobile româneşti pentru iOS şi Android pe Playtech.ro.