Aplicaţiile de smartphone care te vor ajuta să faci shopping online deştept

Ȋţi prezentăm şapte aplicaţii care-ţi spun ce să cumperi şi care mai fac şi shopping pentru tine. Tu relaxează-te.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 10:10
Aplicaţiile de smartphone care te vor ajuta să faci shopping online deştept

Haine, pantofi, genţi&Co.

Polivore

Este cel mai apreciată aplicaţie de fashion din lume şi nu degeaba. Polivore este de fapt o reţea de socializare la nivel mondial cu milioane de utilizatoare care schimbă păreri despre ţinute şi trenduri şi care “merg ȋmpreună la cumpărături… pe net.

The Outnet

Este aplicaţia celebrului magazin online Net A Porter, un outlet unde poţi găsi creaţii de designer şi la 70% din preţul la care le-ai achiziţiona din reprezentanţe.

Citeşte şi Smartphone-ul dă o dependenţă mai mare decât computerul

Bucharest Shopping

Dacă eşti din Bucureşti şi ai un program supra-ȋncărcat, această aplicaţie este “mină de aur”. Nu mai trebuie să vânezi “acea bluză” prin tot oraşul, cauţi ȋn aplicaţie, găseşti ce ai nevoie şi te duci ȋn magazinul fizic unde beneficiezi de reducere cu Pink Card, un cupon generat de app.

Accesorii deco, chestii pentru renovat

Homestyler Interior Design

Dacă vrei să renovezi sau să redecorezi casa la ȋnceput de toamnă, această aplicaţie ȋţi va fi super-utilă. După ce ȋncarci o poză cu fiecare ȋncăpere, le vei vedea ȋn 3D şi te vei putea “juca” schimbând culoarea pereţilor, adăugând piese de mobilier sau accesorii. Când ai terminat, vei putea salva munca ta de decorator sub forma unui fişier ȋn 3D pentru ca muncitorii să ştie exact ce au de făcut, iar tu să ştii ce ai de cumpărat.

5 iOS apps pentru a te tine de obiective

Produse de beauty

Celebrity Makeup Looks

Recunosc, niciodată nu m-am priceput la machiaj. De cele mai multe ori, am un ochi mai strâmb sau un obraz subliniat mai sus decât celălalt, aşa că prefer să ies ȋn oraş nemachiată, decât ca un clovn.

Dar această aplicaţie mi-a salvat faţa de la alte experimente nereuşite pentru că am putut alege un stil de make-up (recomand nude-ul Adrianei Lima), ca apoi să urmăresc un tutorial video ca pentru super-ȋncepătoare cu două mâini stângi. Pe parcurs, ţi se spune ce produse trebuie să-ţi cumperi şi, la sfârşit, uauu, chiar eşti fericită că ai reuşit să te machiezi frumos.

Citeşte şi Incredibil! Cât de uşor putem fi spionaţi prin smartphone

Chilipiruri

Pose

Ador acest app, cu toate că nu pot spune că este doar o aplicaţie, ci o reţea de socializare la nivel mondial unde vinzi haine şi accesorii pe care nu le mai porţi şi cumperi la super-preţuri de la alte “vecine” de reţea. Preţurile sunt (pe bune) imbatabile, hainele şi acceosriile sunt superbe şi mai şi stai la vorbă cu fashionstele de prin Milano, New York, Londra sau Dubai.

Iata 7 super-apps pentru shopping online pe cosmopolitan.ro.


loading...