Apocalipsa călugarului Johann Friede sau cum se sfârşeşte lumea: detalii sumbre ale sfârşitului lumii

Publicat: Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 11:51 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 14:23 // Sursa: romaniatv.net

Apocalipsa prezisa de Johann Friede reprezinta o serie de profetii pe care calugarul austriac din secolul al 13-lea le-a lasat mostenire. Acestea fac in general referire la viitorul omenirii de atunci, prezentand In prima instanta cataclismele care vor rasfrange lumea si care vor aduce moartea a milioane de doameni inainte de a aduce cu sine sfarsitul lumii.

Johann Friede a fost un calugar pios care a trait intre anii 1207 si 1257 care si-a dedicat intreaga viata spiritualitatii si religiei, primind darul profetiilor dumnezeiesti. Acestia si-a lasat profetiile scrie pe un manuscris in care se dezvaluie soarta omenirii asa cum a fost lasata aceasta de catre divinitate. In profetiile sale se spune ca omenirea va dezvolta sentimente precum ura, lacomia, apatia sau cruzimea care vor ajunge sa devina norma, ceea ce va duce in cele din urma si la sfarsitul lumii.

Calugarul a spus ca inainte ca omenirea sa fie distrusa de apocalipsa care aduce cu sine judecata de apoi vor veni schimbari mari de clima iar furtuni solare vor schimba modul in care oamenii traiesc pe planeta, ba mai mult, si polii magnetici vor fi schimbati, conform profetiilor calugarului. Cutremurele ar urma sa distruga lumea si sa ucida milioane de oameni. scrie straniu.ro.

Aceasta sumbra profetie are in vedere nu doar cauze naturale ci si umane caci omul va avea un rol important in dezechilibrul care va acoperi planeta. Johann Fride mai spunea si ca din cauza progresului tehnologic, omul a depasit limitele naturale si astfel aceasta va contracara prin propriile arme. El spunea ca atunci cand lumina artificiala nu va mai putea sa functioneze peste 500 de sori care vin dinspre constelatia Ursa Mare vor lumina Pamantul. Oamenii se vor panica iar pasarile isi vor pierde puterea zborului, transformandu-se in reptile. Asta nu este tot, caci calugarul profet ofera si alte detalii sumbre ale apocalipsei. Acesta a mai scris ca dupa ce Soarele va reveni pe cer, in timpul iernii, caci pamantul va fi acoperit de zapada de sulf toxic. Interpretii considera ca aceasta "zapada" ar rezulta de pe urma unui razboi atomic, in care cele 500 de lumini care ar lumina cerul intunericului ar fi de fapt bombele care vor exploda in diferire parti ale lumii.

Previziunile şocante ale lui Edgar Cayce, "profetului adormit": Soarele va fi negru VIDEO

Ceata va cobori din ceruri si milioane de oameni vor muri iar Apocalipsa va fi citita in toate bisericile si oamenii se vor teme pentru vietile lor firave in timp ce marea cometa va ajunge mai aproape de Pamant decat niciodata. Interpretii considera ca omenirea ar fi decimata in urma unui razboi de proportii, iar supravietuitorii vor ajunge in sfarsit sa isi dea seama de greseala lor. Abia atunci o stea va ajunge mai aproape de oameni – o stea care va veni din constelatia Orionului – care ii va indrepta pe oameni in directia cea buna, iar noul Mesia va rasari si va calauzi umanitatea pe drumul pacii, al dragostei si al dreptatii. Apocalipsa lui Johann Friede nu ar fi una definitiva, se pare, caci ar urma sa produca un nou inceput de care are nevoie societatea umana. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apocalipsa apocalipsa 2014 calugar profetie Johann Friede profeţie profetie 2014
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 ian 12:01
Răspunde | Votează email 0 email
apocalipse pe bat
profetii faceau si scitii si era o metoda foarte usoara care se obtinea prin fumul de seminte de in sau canepa=hasis.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H