Apocalipsa lui Rasputin bagă lumea în sperieţi. Vezi cât de APROAPE este sfârşitul lumii

Abia am scăpat de apocalipsa mayaşă, că se anunţă alta. De data aceasta este vorba de o previziune a celebrului călugăr Rasputin, care a spus că pământul va fi mistuit de flăcări. Sfârşitul lumii prezis de Rasputin este aproape: 23 august 2013.

02 aug. 2013, 11:35
Apocalipsa lui Rasputin bagă lumea în sperieţi. Vezi cât de APROAPE este sfârşitul lumii

Cumplita previziune a fost lăsată în scris de călugărul rus la începutul secolului al XIX-lea:„Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare”.

Rasputin, cunoscut în istorie drept călugărul nebun, dar care era protejatul ţarinei Alexandra, avea darul de a vindeca bolile, dar se spune că a avut şi viziuni divine. A lăsat mai multe scrieri, previziuni asupra unor evenimente majore din istoria lumii. 11 pagini din scrierile călugărului au fost bine păstrate în arhivele KGB.

Politologul american David W. Norvalk susţine, după ce a studiat îndelung scrierile lui Rasputin, că unele preziceri ale lui s-au adeverit: revoluţia bolşevică din 1917, sfârşitul dinastiei Romanovilor, dominaţia şi sfârşitul lui Hitler, atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din America, dar şi sfârşitul lui Saddm Hussein.

„Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător este faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin până acum s-au adeverit”, a spus politologul american.

Practic, până la previziunea lui Rasputin care anunţă sfârşitul lumii ar mai fi 22 de zile.