Apple lansează patru modele noi de iPhone! Cum vor arăta şi când vor fi lansate

La doar patru de luni de la lansarea ultimelor telefoane Apple din 2019, iubitorii brand-ului aşteaptă deja noua linie de smartphon-uri din 2020.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 14:58
Apple lansează patru modele noi de iPhone! Cum vor arăta şi când vor fi lansate

Conform sitelui  LetsGoDigital , anul 2020 nu vine cu doar un telefon nou, ci cu patru noi modele de iPhone în luna septembrie.

„Telefoanele Apple care apar în toamnă trebuie să înlocuiască seria iPhone 11 actuală. În loc de trei modele, seria de modele din 2020 pare să fie compusă din patru dispozitive diferite” , susţine LetsGoDigital.

Cel mai mic model se va numi Iphone 12 Mini şi va avea un ecran OLED de 5,4 inchi, precum şi o cameră dublă cu lentile posterioare. Între timp, Apple ar putea lansa încă două modele iPhone 12 cu un ecran de 6,1 inchi, o cameră cu două lentile şi iPhone 12 Pro şi o cameră cu trei obiective. De asemenea, va fi lansat şi un model de 6,7 inchi cu trei camere, numit iPhone 12 Pro Max.

Conform site-ului, Apple ar putea reduce marginile ecranului pentru ca modelul iPhone 12 Max să poată încăpea perfect în mâna utilizatorului

„Prin reducerea suplimentară a marginilor ecranului, se poate integra o suprafață de afișare ceva mai mare, fără ca dimensiunile generale să devină semnificativ mai mari, astfel încât telefonul să poată fi acționat cu o singură mână.