Aprilie 2020 – luna Dragonului şi a Ordonanţelor militare

Ne-am obisnuit sa consideram dragonii ca fiind niste creaturi de poveste, in genul celor din Urzeala Tronurilor. Si intr-adevar, in feng shui dragonul este benefic, este o creatura celesta, gardian al directiei de est, purtator al chi-ului peste mari si tari si aducator de noroc in afaceri. In multe birouri ale oamenilor de afaceri asiatici pot fi intalnite tablouri si imagini cu dragoni, scrie Diana Roman, specialist feng shui si astrologie chineza Ba Zi.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 10:04
Aprilie 2020 –  luna Dragonului şi a Ordonanţelor militare

In schimb, in Ba Zi sau coloanele destinului, Dragonul nu este un animal norocos. Dragonul nu gazduieste nici una dintre asa-numitele stele simbolice norocoase.: Nobilii, Floarea de Piersic, Stelele academice. De aceea, luna Dragonului nu a prea adus noroc nimanui. Din fericire, se va termina in curand.

Pilonul lunii, Metal Yang pe Dragon 庚辰 se mai numeste si Fai Kong. Oamenii nascuti cu Fai Kong sunt puternici , au multa vointa si incrancenare, sunt marii supravietuitori si cauta sa invinga cu orice pret. Adesea sunt conducatori de armata. Puterea lor sta in cei din subordine. Cand subordonatii lor dispar sau incep sa aiba probleme, si ei isi pierd puterea.

Metalul Yang este un element taios si rece care reprezinta o arma. Si nu intamplator, in aceasta luna fortele de ordine au folosit armele . Sa ne amintim de Revolutia lui Spartacus!

Luna Dragonului este ultima luna din triada de Lemn: Tigru, Iepure, Dragon. Lemnul – trunchi de copac, este ciocnit sau taiat de Metalul Yang din anul Sobolanului si din luna Dragonului. Si cate scandaluri au fost in aceasta perioada, in legatura cu taierile ilegale de paduri din Romania?

Citeşte mai multe pe fengshui-studio.ro.