Aprinde magia în viaţa ta – Semnificaţia lumânărilor colorate

Visezi la o cina romantica la lumina lumanarilor, pentru a reaprinde flacara pasiunii in cuplu sau pur si simplu vrei sa te relaxezi dupa o zi incarcata la locul de munca, facand o baie cu spuma, inconjurata de lumanari parfumate?

10 oct. 2014, 10:08
Aprinde magia în viaţa ta – Semnificaţia lumânărilor colorate

Afla ca energia pe care acestea ti-o transmit te influenteaza in functie de culoarea pe care o alegi.

Descopera influenta lumanarilor colorate asupra vietii de cuplu, a activitatii profesionale si nu numai, in cele ce urmeaza.

Alb

O lumanare alba aprinsa in serile reci de toamna te va  ajuta sa te detasezi de lucrurile rele si te va purifica. Aceasta are si puternice proprietati de vindecare, asa ca daca simti ca se apropiere guturaiul, ai putea savura ceaiul de seara la lumina unei astfel de lumanari.

Citeşte şi Semnificaţia culorilor în feng shui

Galben

Aceasta culoare aduce cu ea putere de concentrare dar si un plus de imaginatie. In momentele in care simti ca ai un blocaj pe plan profesional, aprinde o lumanare galbena si incearca sa te aduni. De asemenea, daca ai probleme de comunicare cu partenerul de cuplu, incearca sa organizezi o cina romantia la lumina unor astfel de lumanari – rezultatele te vor da pe spate!

Auriu

Probleme pe plan financiar? O lumanare aurie va atrage castiguri materiale in cel mai scurt timp. Auriul te ajuta si in ceea ce priveste imbogatirea spirituala asa ca ai face bine sa iti achizitionezi cateva lumanari in aceasta nuanta, mai ales ca sunt in ton cu anotimpul.

Roz

Culoarea roz incurajeaza gesturile tandre, prieteniile sincere si discutiile sincere. Daca relatiile de prietenie ori chiar relatia de cuplu trec prin momente grele, lumina unei astfel de lumanari va aduce armonie si intelegere intre tine si cei dragi.

Portocaliu

Te simti epuizata psihic? Aprinde o lumanare portocalie si mediteaza. Vei observa ca te vei simti apoi plina de energie si vei avea o multime de idei bune. Poti aprinde o lumanare portocalie alaturi de o lumanare intr-o alta nuanta.

Citeşte şi Ezoteric: Darul ursitoarelor în funcţie de ziua naşterii tale

Turcoaz

Culoarea turcoaz are proprietati curative asa ca, daca nu te simti tocmai bine si sistemul tau imunitar are nevoie de intariri, o lumanare turcoaz te va ajuta. De asemenea, va aduce si prosperitate si pace.

Descopera semnificatia celorlalte culori pe feminis.ro.