Aproape 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă. Cele mai afectate sunt Sectoarele 2 şi 3. Anunţul făcut de Termoenergetica

Aproximativ 1.000 de blocuri din Bucureşti au rămas din nou fără apă caldă, fie din cauza unor avarii, fie din cauza unor lucrări de modernizare a conductelor de termoficare.

17 apr. 2024, 13:10
Aproape 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă. Cele mai afectate sunt Sectoarele 2 şi 3. Anunţul făcut de Termoenergetica
Aproape 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă. Cele mai afectate sunt Sectoarele 2 şi 3. Anunţul făcut de Termoenergetica

Problemle cu apa caldă din București continuă. La unele dintre blocuri, apa caldă nu este oprită, însă nu se află în parametri normali.

Citește și: Sebastian Burduja aruncă bomba despre bugetul Capitalei! „Încă e blocat. Bucureştenii pot rămâne fără transport public, căldură şi apă caldă”

Aproape 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă

Este vorba despre 933 de blocuri din toate cele şase sectoare ale Bucureştiului, acolo unde locuitorii nu mai au apă caldă. Potrivit Termoenergetica, apa caldă va reveni în conducte pe 19 aprilie.

Miercuri la prânz, 933 de blocuri din toate sectoarele Bucureştiului nu au apă caldă, cele mai multe avarii fiind înregistrate în sectoarele 2 şi 3:

– 72 de blocuri din Sectorul 1

– 341 de blocuri din Sectorul 2

– 246 de blocuri în Sectorul 3

– 9 blocuri în Sectorul 4

– 194 de blocuri în Sectorul 5

– 71 de blocuri în Sectorul 6.

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis de Termoenergetica.

Citește și: Nicuşor Dan nu se opreşte din visat! „În acest moment, PNL nu mă sprijină pentru alegerile viitoare, dar încă nu suntem în campanie electorală”. Ce spune de apa caldă promisă înainte de alegeri