Aproape 30 de bucureşteni au ajuns la spital cu entorse şi fracturi

Numărul apelurilor la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a crescut miercuri cu 4,23 % faţă de aceeaşi zi a săptămânii trecute, fiind înregistrate aproape 30 de fracturi şi entorse, precum şi 13 traumatisme, a declarat managerul SABI, doctorul Alis Grasu.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 15:28
Aproape 30 de bucureşteni au ajuns la spital cu entorse şi fracturi

„În intervalul marţi ora 20,00 – miercuri ora 16,00 au fost înregistrate 838 de solicitări, dintre care 458 urgenţe, aceasta reprezentând o creştere cu 4,23 la sută faţă de aceeaşi perioadă a săptămânii trecute. Din totalul urgenţelor, 20 au fost pentru căzuţi în stradă, 28 pentru fracturi şi entorse şi 13 pentru traumatisme”, a explicat medicul Alis Grasu.

„Traficul în Capitală, mai ales pe străzile laterale, este foarte dificil, mai ales din cauza zăpezii şi a maşinilor parcate pe ambele sensuri”, a adăugat managerul SABI.

„Se merge din ce în ce mai greu. Avem 50 de solicitări în aşteptare. Pe străzile laterale, ambulanţele circulă cu mare dificultate. Îi rugăm pe oameni să parcheze cu multă grijă astfel încât să nu blocheze sau să îngreuneze traficul”, a mai spus managerul SABI.