Aproape două tone de tutun şi instalaţii artizanale, confiscate de poliţişti în urma a zeci de percheziţii

Poliţiştii din Călăraşi au ridicat peste 1.900 kilograme de tutun şi două instalaţii artizanale, în urma a 30 de percheziţii desfăşurate în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Ilfov, Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa.

08 mart. 2018, 09:23
Aproape două tone de tutun şi instalaţii artizanale, confiscate de poliţişti în urma a zeci de percheziţii

Conform Poliţiei Române, cu o zi în urmă poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au făcut 30 percheziţii într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi şi vizând infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 1.920 de kilograme de tutun, două instalaţii artizanale şi a fost indisponibilizată o autoutilitară cu care se transporta tutun. De asemenea, au fost ridicaţi şi 17.845 de lei, reprezentând contravaloarea coletelor poştale livrate.

Au fost puse în aplicare nouă mandate de aducere, iar un bărbat a fost reţinut, urmând ca joi să fie dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă.