Aproximativ 200 de blocuri şi case din Capitală au rămas fără apă caldă. Sectorul 1 este cel mai afectat

Aproximativ 200 de blocuri, sedii de instituții și case din Capitală sunt afectate de avarii la rețeaua de termoficare, conform datelor de pe site-ul companiei Termoenergetica. În total este vorba despre 176 de blocuri.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 09:59
Aproximativ 200 de blocuri şi case din Capitală au rămas fără apă caldă. Sectorul 1 este cel mai afectat

În total este vorba despre 176 de blocuri. Cel mai afectat este Sectorul 1, unde 124 de imobile, printre care și șase instituții, sunt afectate de avarii. În majoritatea situațiilor, furnizarea apei calde a fost întreruptă sâmbătă, iar avaria ar urma să fie soluționată astăzi, în jurul orei 18:00. 

Citește și: Vor primi bucureştenii apă caldă în această iarnă? Anunţul lui Nicuşor Dan: „Vom fi transparenţi. Anunţăm cât va dura avaria”

Au fost afectate imobile din zona Bd. Ion Mihalache, Str. Sandu Aldea, str. Av. Stâlpeanu, str. Enescu Athanasie, str. Aviator Popişteanu, str. Gura Motrului.

În Sectorul 2 au rămas fără apă caldă trei blocuri de pe Şos. Fundeni, iar problema urmează să fie remediată luni.

În Sectorul 3 au fost afectate 41 de imobile, dintre care şi o instituţie. Acestea sunt situate pe Al. Giurgeni, str. Ion Şulea, str. Th. Pallady, str. Trapezului, str. Berevoieşti, Bd. Basarabiei, str. Murgeni, str. Soldat Nicolae Sebe, str. Soldat Tina Petre. Este vorba despre avarii la reţeaua secundară, care ar urma să fie rezolvate luni, în jurul orei 15,30.

În Sectorul 4 s-a produs o avarie la punctul termic, care afectează două blocuri de pe Şoseaua Giurgiului, aceasta urmând să fie remediată în jurul orei 14,00

În Sectorul 5, o avarie la reţeaua primară a afectat patru blocuri şi două instituţii de pe Şoseaua Panduri, iar furnizarea apei calde urmează să fie reluată în jurul orei 21,00, potrivit Agerpres.