Ar putea fi prima căsătorie în trei. Două femei şi un bărbat au decis să-şi legalizeze relaţia

Trei americani, două femei și un bărbat, care au format o relație poliamoroasă plănuiesc "o ceremonie în care își vor spune angajamentele", în timp ce susțin că între ei nu există gelozie.

RomaniaTV.net
08 aug. 2018, 10:48
Ar putea fi prima căsătorie în trei. Două femei şi un bărbat au decis să-şi legalizeze relaţia

Lindsay Schoepf (27 de ani) din California, SUA, a crescut în același oraș cu soții Brittney și Terry Stroup (28 de ani) și se cunosc încă din liceu. Cei trei au început să vorbească mai mult atunci când Lindsay s-a întors în California, mutându-și adresa ulterior în soților Stroup. Cei trei susțin că au simțit încă de la început cum relația lor începe să „înflorească”.

Oamenii vor să facă acum o ceremonie similară celei de căsătorie, în care plănuiesc să-și rostească angajamentele și au în plan să facă mai mulți copii.

Totodată, Brittney și Lindsay erau cele mai bine prietene în liceu, iar Terry și Lindsay au avut o mică aventură înainte de a se întâlni cu Brittney. Apoi, Lindsay s-a mutat în Arizona pentru a menține o altă relație.

M-am mutat înapoi acasă și am devenit colegă de casă cu ei. Am petrecut mult timp împreună și separat, iar sentimentele s-au dezvoltat de aici. Poliamoros înseamnă că nu trebuie să iubești o singură persoană. Ne iubim pentru lucrurile diferite pe care le aducem în relație. Oamenii sunt capabili de foarte multă dragoste (…)”, a declarat Lindsay.

Cei trei nu au mai avut o relație poliamoroasă până când au ajuns împreună, iar Brittney și Terry „au educat-o pe Lindsay” despre ce înseamnă o astfel de relație. Tinerii și-au făcut tatuaje care reprezintă dragostea pe care și-o poartă: triunghiuri cu flăcări, cele trei unghiuri ale formei geometrice reprezentând cele trei părți ale relației. „Este simplu, iubește pe cine iubești. Oamenii vor încerca să-ți impună părerile lor, dar crede în ce ai„, a mai declarat Lindsay.