Ar putea să fie BUNICA bărbaţilor care o privesc pe plajă: La 54 de ani este PERFECTĂ în bikini FOTO

Una dintre cele mai cunoscute actriţe şi cântăreţe din Croaţia şi-a umit fanii după ce a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie, cu toate că are 52 de ani. Rita Rusic reuşeşte să îşi ascundă vârsta, mai ales că se afla în compania unui bărbat mai tânăr.

22 apr. 2013, 10:49

Una dintre cele mai cunoscute actriţe şi cântăreţe din Croaţia, Rita Rusic, arată perfect în costum de baie, după ce a fost surprinsă în urmă cu câteva zile pe plajă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Oops! Ce a păţit o cunoscută cântăreaţă într-un costum de pilot de curse FOTO

Cu toate că este cunoscut faptul că vedeta adoră plaja şi nu trece nici măcar o săptămână fără să se bucure de valurile mării, ea continuă să uimească fanii datorită corpului ei de invidiat. La 52 de ani, ea le poate face concurenţă colegelor sale de breaslă mult mai tinere.

Citeşte şi Două din cele mai hot vedete ale momentului, într-o ipostază provocatoare FOTO

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, ea a fost fotografiată pe o plajă din Miami, în compania unui bărbat mult mai tânăr, iubitul ei Riccardo, în vârstă de 39 de ani. Actriţa croată încearcă se reducă pe cât de mult posibil liniile cauzate de bikini, acesta fiind şi motivul pentru care a ales minusculul articol vestimentar.

Citeşte şi Arată EXCEPŢIONAL şi are o siluetă de invidiat. Tu câţi ani i-ai da? GALERIE FOTO

Frumoasa blondă a avut multe de arătat bărbaţilor prezenţi pe plaja respectivă, reuşind să atragă atenţia bărbaţilor cu un corp pe care femeile de vârsta ei şi-l amintesc doar din fotografiile făcute cu zeci de ani în urmă.