Arabia Saudită: Fragmente de corp uman, căzute dintr-un avion

Fragmente dintr-un corp uman au căzut din cer în noaptea de sâmbătă spre duminică la Jeddah, în vestul Arabiei Saudite, a anunţat poliţia locală, estimând că ele ar putea să fi aparţinut unui călător clandestin ascuns în trenul de aterizare al unui avion, informează AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
06 ian. 2014, 10:07
Arabia Saudită: Fragmente de corp uman, căzute dintr-un avion

‘Poliţia a primit apelul unui martor care informa despre căderea rămăşiţelor unui corp uman la 02.30 dimineaţa într-o intersecţie în cartierul Mochrefa’, a indicat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Jeddah, Nawaf ben Nasser al-Bouq.

Potrivit primelor constatări, anchetatorii cred că ‘rămăşiţele provin de la un corp uman care a căzut din trenul de aterizare al unui avion’, a adăugat el.

Acest incident intervine după ce un avion al companiei Saudia sosind din Iran a trebuit să aterizeze de urgenţă la Medina, în vestul ţării.

Un purtător de cuvânt al Autorităţii generale a aviaţiei civile a afirmat că nu există nicio legătură între aceste două incidente.

În aeroporturile prost supravegheate, unii candidaţi la imigraţie încearcă să se ascundă în trenurile de aterizare ale avioanelor. Cei mai mulţi mor de frig în timpul călătoriei, dar unii supravieţuiesc.

În 2010, directorul securităţii aeroportului din Beirut a demisionat după moartea unui bărbat care reuşise să se ascundă într-un avion saudit.