Un arab a ajuns să cântărească 610 kg. Află ce au hotărât autorităţile să facă cu el

Un saudit a ajuns la greutatea de 610 kg şi şi-a pierdut total mobilitatea, ceea ce l-a determinat pe regele Abdallah să ordone spitalizarea sa, a anunţat luni presa saudită, relatează Arab News şi AFP, informerază Agerpres.

RomaniaTV.net
19 aug. 2013, 17:07
Un arab a ajuns să cântărească 610 kg. Află ce au hotărât autorităţile să facă cu el

Khalid bin Mohsen Shaari, un saudit care cântăreşte 610 kilograme, a fost transportat de la Jazan, în sudul Arabiei Saudite, la Riad, unde a fost internat la spitalul King Fahd, au declarat martori oculari.

O echipă medicală s-a deplasat la Jazan pentru a organiza transportul spre Riad, potrivit ministrului sănătăţii, Abdullah Al-Rabeeah, citat de cotidianul Arab News. Regele Abdallah i-a cerut Ministerului Sănătăţii să examineze urgent cazul deoarece pacientul suferă de obezitate şi se deplasează foarte greu, a spus ministrul Al-Rabeeah.

Natura tratamentului nu a fost precizată, dar o echipă medicală de la acelaşi spital a operat recent un alt pacient obez saudit, de 250 de kilograme, în vârstă de 27 de ani, căruia i-au scos 80 de kg de grăsime din abdomen, menţionează publicaţia în limba engleză Arab News.