Mai mulţi răniţi ai accidentului din Ungaria, aduşi în Bucureşti. Vezi la ce spitale vor fi internaţi

Unsprezece victime ale accidentului din Ungaria vor fi aduse în România, vineri noaptea, potrivit secretarului de stat în MS, Raed Arafat. Alte şapte persoane nu pot fi transportate deoarece starea lor de sănătate este gravă.

30 aug. 2013, 17:04
Mai mulţi răniţi ai accidentului din Ungaria, aduşi în Bucureşti. Vezi la ce spitale vor fi internaţi

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă că 11 răniţi ai accidentului din Ungaria vor fi transportaţi, vineri noaptea, în România. Aceştia vor fi transportaţi cu avionul militar care s-a deplasat vineri la Budapesta şi vor fi internaţi în spitalele bucureştene Universitar, Floreasca şi Bagdasar-Arseni, a precizat ministrul Eugen Nicolăescu.

Ceilalţi şapte răniţi nu pot fi aduşi în ţară, deoarece se află în stare gravă. Printre răniţii în stare gravă se numără şi doi copii, de 8 şi 10 ani, care au rupturi de splină şi ficat. Alte victime au fost operate de trei ori.

Trei români, doi bărbaţi şi o femeie, au murit şi alţi 18 au fost răniţi într-un accident produs, vineri dimineaţă, în Ungaria, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe autostrada M5, pe sensul spre Budapesta, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe.

Citeşte şi Imagini CUTREMURĂTOARE de la teribilul accident din Ungaria, în care mai mulţi români şi-au pierdut viaţa