Arafat: Mai multe ambulanţe sunt blocate din cauza ninsorii

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat la România TV că mai multe ambulanţe au rămas blocate pe drumurile înzăpezite, însă în ele nu se află niciun pacient.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 21:07
Arafat: Mai multe ambulanţe sunt blocate din cauza ninsorii

„Mai multe ambulanţe sunt blocate în prezent din cauza ninsorii, însă în ele nu sunt pacineţi. În timpul zilei de miercuri au fost mai multe cazuri în care ambulanţe care transportau copii au rămas blocate, însă copiii au ajuns cu bine la spitale. Un caz a fost mai critic, deoarece era vorba de un copil care necesita o intervenţie chirurgicală”, a spus Raed Arafat.

Oficialul a precizat că serviciul de ambulanţă a primit multe apeluri de la oamenii blocaţi din cauza ninsorii. Acesta a spus că cele mai serioase blocaje sunt în judeţele Ilfov şi Ialomiţa.

Primul cod galben din această iarnă a produs blocaje în trafic în mai multe judeţe ale ţării. De mai multe ore ninge abundent pe arii extinse. Vântul suflă cu putere în mai multe regiuni, iar pe drumurile din 31 de judeţe se circulă în condiţii de iarnă. Mai multe accidente s-au produs miercuri din cauza zăpezii şi a viscolului şi multe drumuri au fost blocate.