„Arată ca un schelet”. Silueta cu care un model rus, nevastă de fotbalist, şi-a şocat fanii FOTO

Maria Pogrebnyak-Shatalova, o rusoaica in varsta de 29 de ani, sotia fotbalistului Pavel Pogrebnyak de la Dinamo Moscova a ajuns tinta atacurilor pe Instagram deoarece, spun urmaritorii ei, este "anorexica" si "arata ca un schelet".

05 iun. 2016, 08:30

In urma cu o saptamana, tanara a postat pe contul sau de Instagram mai multe fotografii in costum de baie, scrie stirileprotv.ro. Ea se afla in vacanta in Dubai, alaturi de sot si cei trei baietei pe care ii au impreuna. Se pare ca multi dintre cei care o urmaresc pe reteaua de socializare nu au apreciat imaginile si s-au grabit sa o catalogheze ca fiind anorexica si cu o silueta scheletica, in timp ce unii i-au recomandat in mod frumos sa se opreasca din diete.

Cteşte şi Chinurile prin care a trecut o tânără care se considera prea grasă să fie model. Cum arată aceasta

„Maria, ai slabit atat de mult incat te-ai uratit.”, „Arata ca un schelet.”, „Maria, ai o fata si un zambet frumoase, dar arati mai bine imbracata.” i-au scris oamenii.

Au fost insa si voci care i-au luat apararea: „Maria, cum poti sa suporti toate astea? Oamenii sunt foarte invidiosi. Esti superba!”.

Femeia le-a raspuns: „Sotului meu ii place cum arat. Nu ma infometez, mananc normal, am un stil de viata activ si sunt mereu pe fuga, asa ca ard multe calorii”.