Arbitrii au lovit din nou. FCM Târgu Mureş – Concordia Chiajna, scor 3-0

FCM Târgu Mureş a învins cu 3-0 pe Concordia Chiajna, însă succesul ardelenilor este umbrit de erorile de arbitraj.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 21:08
Arbitrii au lovit din nou. FCM Târgu Mureş – Concordia Chiajna, scor 3-0

FCM Târgu Mureş a dominat clar meciul cu Concordia Chiajna, însă victoria ardelenilor, 3-0, este una „cu cântec”, după ce arbitrii şi-au dat şi de această dată cu stângu-n dreptul.

La pauză, ardelenii aveau deja 2-0, golurile venind însă în urma a două lovituri de la 11 metri acordate cu mare uşurinţă de centralul Viorel Cojocaru. În partea a doua a jocului, FCM Târgu Mureş a mai înscris o dată, de această dată din acţiune, prin Florin Dan.

În minutul 10, Florin Dan a căzut artistic în careul ilfovenilor, iar Viorel Cojocaru a căzut în plasă şi a indiccat punctul cu var. Robert Ilyeş nu a ezitat în faţa şansei ivite şi a deschis scorul.

FCM a continuat să domine ostilităţile, dar nu a reuşit să mai puncteze. A venit însă minutul 30 şi un nou penalty acordat cu mare uşurinţă de Cojocaru, de această dată la o cădere în careu a lui Bumba. Sergiu Buş a profitat şi el şi a ridicat scorul la 2-0.

La reluare, Concordia a jucat ceva mai bine decât în prima repriză, dar elanul elevilor lui Laurenţiu Diniţă nu s-a concretizat în prea multe ocazii de a marca. Iar în minutul 65 gazdele au „închis” meciul prin Florin Dan, care a marcat din interiorul careului. Până la final tot Târgu Mureş a dominat, iar Concordia nu a reuşit să mai marcheze nici măcar golul de onoare.

După etapa a 15-a, FCM Târgu Mureş ocupă locul 14 în clasamentul Ligii I, cu 14 puncte, iar Concordia Chiajna este pe 17, cu 9 puncte.

„Este o înfrângere grea, dar a fost cauzată şi de grave greşeli de arbitraj. Două penalty-uri inventate… nu am mai văzut aşa ceva. Băieţii au jucat mai bine în a doua repriză, dar e foarte greu să revii în assemenea condiţii. Arbitrii greşesc pentru că s-a pus o prea mare presiune pe ei. Parcă la fiecare meci din etapa aceasta au fost probleme”, a spus, după meci, antrenorul Concordiei, Laurenţiu Diniţă.