Arbitrii străini mai aproape de Liga 1. Sinteza sportivă a zilei de miercuri

Pilotul polonez de Formula 1 a suferit un nou accident în Italia, după ce a căzut pe gheaţă. Steaua a cumpărat definitiv un jucător, iar federaţii au decis să discute ideea aducerii arbitrilor străini, din retur.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 20:30
Arbitrii străini mai aproape de Liga 1. Sinteza sportivă a zilei de miercuri

Tema aducerii de arbitri străini la meciurile din returul Ligii I va fi discutată la nivel înalt de conducătorii fotbalului românesc. Subiectul a fost trecut pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a LPF, care va avea loc pe 16 ianuarie.

Steaua l-a cumpărat definitiv pe atacantul Gabriel Machado, pe care iniţial îl împrumutase pentru o perioadă de şase luni. Gigi Becali îi va mai plăti lui Florian Walter 10.000 de euro şi îl va lăsa la U Cluj pe mijlocaşul Dorinel Popa. Un alt stelist s-a transferat în această iarnă la „şepcile roşii”, George Galamaz.

Naţionala de handbal masculin a României a câştigat prima manşă a partidei de calificare la barajul pentru Mondialele din 2013. Elevii lui Vasile Stângă au câştigat cu 25-22 disputa cu Belarus, după ce la pauză erau conduşi cu 12-14. Returul se va juca duminică, la Minsk.

Pilotul de Formula 1 Robert Kubica este urmărit de ghinioane în Italia. El a căzut pe gheaţă şi a suferit o fractură la piciorul drept, acelaşi care a fost afectat şi la accidentul suferit în februarie 2011. Accidentul de anul acesta a avut loc în localitatea Pietrasanta, unde Kubica este rezident, nu departe de locul unde a suferit accidentul de anul trecut.

Motociclistul Emanuel Gyenes a încheiat pe locul 22 a 10-a etapă a Dakarului şi a revenit pe 19 în clasamentul general. În fruntea ierarhiei, diferenţa dintre primii doi clasaţi, Cyril despres şi Marc Coma, este de doar 21 de secunde. În schimb, Stephane Peterhansel are un avans de aproape 20 de minute la clasa auto şi este pe cale să câştige al 10-lea Dakar din carieră.