Arbitru ameninţat cu PISTOLUL la un meci de baschet dintr-o şcoală

Arbitru de baschet, ameninţat că va fi împuşcat chiar în faţa elevilor! Incidentul a avut loc într-o şcoală generală din Capitală, în timpul unui meci de baschet. Din primele informaţii se pare că cel care a ameninţat este un părinte nemulţumit de arbitru, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 14:14
Arbitru ameninţat cu PISTOLUL la un meci de baschet dintr-o şcoală

Un părinte al unui copil a ameninţat arbitrul în timpul jocului cu un pistol, nemulţumit de arbitraj.

Potrivit preşedintelui Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, incidentul a avut loc în cadrul „Turneului Semifinal U 17”, desfăşurat în Bucureşti, la şcoala generală 309.

„Jucau echipele Magic Champions cu Aurel Vlaicu la Şcoala 309, o sală de şcoală generală. Incidentul nu ştiu dacă se confirmă pentru că arbitrii noştri nu au depus plângere penală. Au fost ameninţaţi că vor fi împuşcaţi. Dacă s-a scos sau nu arma, părerile sunt împărţite şi declaraţiile diferite”, a declarat Carmen Tocală, la România TV.

Întrebată cum a ajuns cineva cu un pistol în şcoală, Tocală a răspuns: „Probabil că este vorba de un părinte al unui copil de la Vlaicu. A intrat în colţul terenului unde a ameninţat că împuşcă arbitrul, probabil nemulţumit de arbitraj sau de rezultat. Cer este că meciul nu s-a terminat. Este inadmisil, inacceptabil, este departe de a înţelege o astfel de situaţie.”

Ea a adăugat că, în sală, pe lângă jucători, erau şi suporteri şi copii „de la alte categorii de vârstă”.

„Nu se poate întâmpla aşa ceva la meciurile dintr-o şocală. Într-o şcoală, nu intră părintele cu pistolul. (…) Există paza şcolii respective, dar în sală nu se face control, percheziţii la acest nivel”, a conchis Tocală.

Persoana ameninţată a sunat la 112, aşa că poliţia face acum verificări pentru a stabili dacă agresorul chiar a avut un pistol asupra lui.