Arbitru bătut cu pumnii şi picioarele la un meci din Liga a 4-a

Arbitrul constănţean Laurenţiu Ciuchiţă (22 ani) a fost bătut cu pumnii şi picioarele la un meci din Liga a a 4-a, între Aurora 23 August şi CSO Ovidiu, partidă disputată la Mangalia.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 18:04
Arbitru bătut cu pumnii şi picioarele la un meci din Liga a 4-a

După ce în minutul 55, Aurora 23 August conducea cu scorul de 4-1, arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a eliminat doi jucători ai gazdelor, dictând pentru oaspeţi şi două lovituri de la 11 metri, ambele transformate. În minutul 85, la scorul de 4-3 pentru Aurora, arbitrul Ciuchiţă a acordat oaspeţilor cea de-a treia lovitură de la 11m, moment în care nervii jucătorilor gazdă au cedat complet, aceştia lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele inclusiv după ce arbitrul căzuse la pământ.

„Iulian Olaru mi-a tras un pumn în faţă, iar Ionut Baltag, cu un veritabil procedeu de K1, mi-a aplicat un picior în piept, iar în acel moment m-am prăbuşit la pământ. Căzut fiind, Baltag m-a lovit cu piciorul în cap şi mi-am pierdut cunoştinţa. Un alt jucător al Aurorei, Gabriel Brobonea, nu a ţinut cont de starea în care mă aflam şi mi-a mai dat pumni şi picioare. Observatorul Ioan Gheorghică a chemat ambulanţa şi poliţia, pentru că la meci nu au fost forţe de ordine. Am decis să plecăm cât mai repede de la teren, iar raportul de joc nu a mai fost semnat şi nici baremul de joc achitat. Am trăit momente de groază”, a declarat Ciuchiţă.

La numai 24 de ore de la acest incident, arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a condus la centru şi partida din Liga a 5-a, dintre Ulmetum Pantelimon şi Pescăruşul Gârliciu, scor 1-0. Şi la această partidă s-a confruntat cu probleme. „În minutul 77, l-am eliminat pe Marius Stroie, de la gazde, care mi-a vorbit urât”, a notat Ciuchiţă în raportul de joc.