Arbitru bătut lângă biserică în minutele de prelungire VIDEO

Meciul Pomicola Raciu – Cetatea Târgoviște, din Liga a cincea din Dâmbovița, îi va rămâne arbitrului Bogdan Duțu din Târgoviște în memorie ca un coșmar. Centralul de 27 de ani a fost lovit de câțiva fani ai gazdelor în minutele de prelungire, după o fază litigioasă.

RomaniaTV.net
01 mai 2019, 11:04
Arbitru bătut lângă biserică în minutele de prelungire VIDEO

Finalul partidei Pomicola Raciu – Cetatea Târgoviște a fost incandescent. În minutul 90+3, la scorul de 1-1, arbitrul a dictat o simulare la o cădere în careu a unui jucător al gazdelor în loc de penalty și de aici s-a declanșat infernul pentru tânărul „fluieraș”. Spectatorii au invadat terenul și nu a mai contat că era Sâmbăta Mare, iar terenul este situat chiar lângă o biserică. Câțiva au sărit pe centralul târgoviștean și chiar l-au lovit, fiind cu greu apărat de oficialii echipei-gazdă.

AJF Dâmbovița va lua măsuri dure împotriva echipei din Raciu

Faptele au fost relatate de un om de fotbal pentru dbonline.ro. „Din câte s-au văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenții echipei din Raciu. La acea fază spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmășeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intrați pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat. Normele de securitate nu au fost respectate. Totul s-a întâmplat în minutul 90+3 al jocului. Chiar dacă a fost lovit, pentru început, arbitrul a fluierat reluarea meciului, iar apoi a fluierat sfârșitul întâlnirii”, a declarat personajul prezent pe terenul din Raciu.

Cazul va fi analizat de Comisia de Disciplină a AFF Dâmbovița și se vor lua măsurile care se impun.

În clasamentul Ligii a 5-a Dâmboviţa, Seria Nord, Pomicola Raciu ocupă locul 5, cu 41 de puncte, iar Cetatea Târgovişte e lider, cu 59 de puncte.

Scenele din finalul partidei: