Arbitru din Liga I, DAT ÎN JUDEACTĂ pentru VICIERE DE REZULTATE

Oţelul Galaţi îl va acţiona în judecată pe arbitrul Marian Balaci, pe care îl acuză că a viciat rezultatul partidei cu CSMS Iaşi, scor 0-0, din etapa a 22-a a Ligii I.

19 mart. 2015, 11:51
Arbitru din Liga I, DAT ÎN JUDEACTĂ pentru VICIERE DE REZULTATE

Administratorul special al clubului, Vlad Răpişcă, susţine că Marian Balaci este vinovat de „furt” prin neacordarea unui penalty în minutul 35, în urma unui fault asupra lui Alexandru Tudorie.

„Îl vom acţiona în judecată pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu îţi poţi bate joc de un club, de o echipă care îţi plăteşte baremul. Noi îţi dăm bani şi tu ne furi? Ceea ce se întâmplă acum cu delegările este foarte grav, dacă nu avem arbitri capabili trebuie să aducem pe alţii, de afară, pentru că unii din România iau bani degeaba”, afirmă oficialul clubului gălăţean într-un comunicat remis Mediafax.

„Sunt curios ce a scris observatorul în foaie şi cât va fi suspendat acest individ care ne-a furat din casă 2 puncte! Îi dai galben lui Tavares pentru simulare, iar jucătorul are rană pe picior, îi dai galben lui Cernat pentru simulare la un fault clar şi nu dai penalti la Tudorie. Jucătorii adverşi erau protejaţi ca nişte bibelouri. Este clar intenţie de furt! Să nu uităm că suntem în insolvenţă şi nu ai dreptul să te joci cu deciziile când este vorba de destinele a 100 de oameni care lucrează la clubul nostru. Acest personaj va fi acţionat în justiţie, voi consulta avocaţii şi în zilele următoare vom reveni cu detalii”, a adăugat Răpişcă.