Arbitru maghiar, bătut cu crosa de un suporter la Miercurea Ciuc

Meciul patru al finalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, HSC Miercurea Ciuc - Corona Braşov, s-a încheiat cu incidente. Supăraţi pentru faptul că favoriţii lor au pierdut meciul cu 3-2 în prelungiri, suporterii harghiteni şi-au vărsat nervii pe arbitri la propriu.     

07 apr. 2014, 06:19
Arbitru maghiar, bătut cu crosa de un suporter la Miercurea Ciuc

Unul dintre arbitrii maghiari care au condus această partidă ar fi fost lovit cu crosa la aproximativ o oră după ce s-a terminat partida. Conflictul a fost stins la timp de Jandarmerie, relatează cei prezenţi la patinoar la momentul respectiv. 

Incidentul a fost confirmat de mai mulţi oficiali ai Federaţiei Română de Hochei. „N-am fost de faţă când s-a întâmplat incidentul, eram afară cu Jandarmeria, ne asiguram că echipa din Braşov nu va avea probleme la plecare. Am aflat de conflict când am intrat cu jandarmii în patinoar să-i preluăm. Ne-au spus ce s-a întâmplat, erau puţin speriaţi. Într-un fel şi ei au greşit, întrucât li s-a spus să stea în cabină până vor fi preluaţi de Jandarmerie. Bineînţeles, nu este normal ce s-a întâmplat. Ei au ieşit însă în patinoar, se uitau la un antrenament”, a precizat pentru ProSport Dumitru Trandafir, şeful Comisiei de Arbitri. Iuliu Becze, observator la meci, a preferat să vorbească doar după ce arbitrii vor trimite un raport detaliat, susţinând că în momentul „bătăii” el se afla afară alături de Dumitru Trandafir.

Citeşte şi: Arbitru bătut la shaormerie