Arbitru român, implicat într-un nou moment controversat în Liga Campionilor. Ce s-a întâmplat după meciul Manchester City – Borussia Dortmund

Arbitrul asistent Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, după meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

07 apr. 2021, 13:14
Arbitru român, implicat într-un nou moment controversat în Liga Campionilor. Ce s-a întâmplat după meciul Manchester City – Borussia Dortmund

Arbitru român, implicat într-un nou moment controversat în Liga Campionilor. La finalul meciului, pe tunelul de la vestiare, Octavian Şovre, membru în brigada condusă de Ovidiu Haţegan, este văzut cum îi cere un autograf lui Erling Haaland, lucru care, conform specialiştilor, nu va fi pe placul UEFA.

Arbitru român, implicat într-un nou moment controversat în Liga Campionilor

În schimb, antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a afirmat că nu vede nicio problemă în acest lucru. „Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Arbitrii au fost foarte  buni”, a spus Guardiola.

REAL MADRID – LIVERPOOL: 3-1 Dublă Vincius în derby-ul serii din Liga Campionilor

Haţegan, criticat de germani

Ovidiu Hațegan a avut o primă repriză complicată la partida dintre Manchester City și Borussia Dortmund. Centralul român a luat câteva decizii controversate, care i-au înfuriat pe germani. Mai întâi a acordat un penalty împotriva lor, dar s-a răzgândit după ce a consultat VAR. Apoi, a dat fault în atac după ce atacantul Borussiei, Jude Belingham, îi ”ciupise” mingea portarului Ederson și o trimisese în plasă. Iar unul din starurile Borussiei Dortmund, Jadon Sancho, absent din cauza unei accidentări, a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan.  ”Acest arbitru ar trebui să meargă la un control!”, a fost postarea lui Jadon Sancho, care a primit mii de like-uri.