ARD i-a găsit contracandidat lui Crin Antonescu la Teleorman

Mutarea preşedintelui PNL în judeţul lui Liviu Dragnea l-a făcut pe democrat-liberalul Adrian Bădulescu să bată în retragere, iar liderii partidului au anunţat un nou candidat în Teleorman.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 10:52
ARD i-a găsit contracandidat lui Crin Antonescu la Teleorman

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu.Pe locul lăsat liber în Bucureşti va candida Daniel Barbu.

Mutarea lui Antonescu a adus schimbări şi în tabăra ARD. Astfel din partea ARD va candida profesorul universitar Marin Ţole.

În colegiul din Teleorman va candida domnul profesor Ţole Marin, care este profesor universitar şi este locanic„, a precizat Blaga.

Preşedintele PDL a mai anunţat că listele de candidaţi din partea ARD vor fi definitivate luni seară, arătând că mai sunt discuţii privind candidaţii din Bucureşti.

Potrivit România TV, democrat-liberalul Cristian Rădulescu va candida în Sectorul 3, unde era anunţat iniţial Crin Antonescu, iar Sandra Pralong va fi contracandidata Ecaterinei Andronescu.