Arde frunze de dafin în cameră şi vei vedea efecte uimitoare VIDEO

Dacă nu îți plac deodorantele de cameră, foile de dafin reprezintă o soluție potrivită pentru a parfuma încăperea.

18 ian. 2022, 12:41
Arde frunze de dafin în cameră şi vei vedea efecte uimitoare VIDEO

A pus o foaie de dafin în scrumieră și i-a dat foc. Este un truc simplu și ieftin îți va parfuma camera fără să îți pui în pericol sănătatea. Este vorba despre foaia de dafin, care dacă e arsă emană un parfum plăcut și relaxant.

Arde frunze de dafin in camera si vezi ce se intampla. 7 efecte uluitoare!

Tot ce trebuie să faci este să așezi câteva frunze într-un recipient, de preferat din sticlă, și să le dai foc.

Pe lângă faptul că încăperea va fi plină de fum parfumat, stresul va dispărea și vă va ajuta să vă relaxați, grație substanțelor specifice pe care le conține frunza de dafin.

Ceai de frunze de dafin pentru diabet zaharat, remediu naturist

Remediul naturist pentru reglarea glicemiilor este de ceai de frunze de dafin pentru diabet zaharat. Diabetul zaharat este o boală cronică, netransmisibilă care apare atunci când organismul nu mai poate produce insulina sau nu poate utiliza corect insulina.

Medicina populară oferă mai multe de leaguri pentru a ameliora această boală a pancreasului, dar cel mai bun tratament este cel cu ceai de frunze de dafin pentru diabet zaharat.

Sub forma de ceai de frunze de dafin pentru diabet este doar o posibilitate în a folosi această plantă în scop naturist

Foile de dafin sunt utilizate atât la gătit, dar și pentru a trata unele boli precum diabetul zaharat. Sunt cunoscute grație proprietăților antioxidante, bogate în uleiuri esențiale ce servesc în mod medical, în antiinflamatoare, medicamente naturiste, de relaxare sau în diete echilibrate. Consumul de frunze de dafin reduce deteriorarea celulară și anulează efectele negative ale radicalilor liberi din organism.

Cât de utile sunt foile de dafin
Frunzele de dafin sunt folosite pentru a regla nivelul de zahăr din organism și ajută pancreasul său în metabolism și alimentație.

Frunza de dafin atrage şi norocul

Ce plantă atrage norocul și banii în casa ta și unde este bine să o așezi. Lidia Fecioru, bionergoterapeut, a spus la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care este secretul ca să atragi norocul de partea ta.

Secretul constă în foile de dafin, dar și în câteva trucuri care te vor scăpa de ghinion. Un alt amănunt important este să păstrezi mereu un ban în portofel, întrucât se spune că banul atrage banul, iar sărăcia atrage sărăcia. Ce pași trebuie să urmezi ca să ai parte de noroc.

„Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi unde ţii banii, în portofel, pe una unde ţii banii în casă şi pe una la serviciu. Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce. Acestea aduc noroc şi bogăţie. Se leagă cinci frunze de dafin cu o aţă roşie.

Se spune: „Frunză de dafin care eşti crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc şi fericire”. Se agaţă deasupra uşii de la intrare”, a explicat Lidia Fecioru.