Are 21 de ani şi probabil nu va mai face sex niciodată. O tânără britanică suferă de o fobie teribilă

Sophia Birch are 21 de ani şi de trei ani nu a mai făcut sex. Mai mult, ei i se face greaţă numai gândindu-se la actul sexual în sine dezvoltând o fobie rară, pe care specialiştii o denumesc genofobie.

08 dec. 2013, 19:32

Cele mai multe dintre femei au o fobie faţă de păianjeni, şoareci sau chiar fluturi, însă britanica Sophia Birch este cu totul şi cu totul aparte, ea fiind speriată de sex.

Tânăra în vârstă de 21 de ani, care lucrează într-un supermarket, suferă de o afecţiune rară, numită genofobie, ceea ce înseamnă că ea este îngrozit de actul fizic al sexului. Într-un material publicat în Daily Star, Sophia, originară din Oldham, a spus că se bucura de o viaţă sexuală activă cu fostul ei iubit, înainte de a dezvolta brusc această fobie. Ea se teme acum că ar putea rămâne singură pentru toată viaţa, după ce şi iubitul său din copilărie a părăsit-o.

N-aş putea avea din nou o altă relaţie. Doar gândul de a face sex cu un bărbat mă îngrozeşte şi-mi provoacă greaţă. Acum trei ani aveam o viaţă sexuală activă, cu iubitul meu, dar într-o zi când eram în pat am început să mă gândesc că nu mai pot face sex. După doi ani în care n-am avut deloc relaţii sexuale, iubitul meu, Ian, m-a părăsit. Îmi vreau viaţa înapoi. Vreau să fiu din nou în măsură să pot face sex„, a mai spus ea pentru Daily Star.

Specialiştii confirmă că Sophia este unul dintre acele cazuri rare, a cărei fobie s-a dezvoltat fără a fi precedată de agresiuni sexuale sau abuz.