Are 68 de ani, dar arată de 20. SECRETUL unui corp care SFIDEAZĂ trecerea anilor. NU ESTE sportul

Karyn Calabrese este o femeie de 68 de ani, dar are corpul unei tinere de 20 de ani. Şi a obţinut asta cu ajutorul alimentaţiei.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 09:43

Oricine ştie că o formă fizică de invidiat se obţine cu multe eforturi. Mereu trebuie să fii atent la ce mănânci, trebuie să faci mult sport, să te odihneşti, să bei multă apă. Dar suntem înconjuraţi de atât de multe reţete pentru siluetă încât la un moment dat ne simţim copleşiţi şi, culmea, parcă niciuna nu funcţionează cum trebuie.

Karyn Calabrese a descoperit, se pare, secretul tinereţii fără bătrâneţe, despre care spune că stă exclusiv în alimentaţie. Mai mult, ea a şi dezvăluit care sunt alimentele cu care a sfidat pur şi simplu trecerea anilor, reuşind să arate excelent fără prea multe eforturi şi, cel mai important, fără intervenţii estetice. Singurul lucru pe care a trebuit să-l facă fiind să se obişnuiască cu o alimentaţie „99% raw vegan, fără fast-food”.

Citeşte şi Vedeta care a învins cancerul cu un leac banal. Medicii îi mai dădeau cinci ani de trăit

„Iată secretul meu: îmi curăţ şi detoxifiez organismul de cel puţin patru ori pe an, de obicei la fiecare schimbare de anotimp. Cei care mă cunosc ştiu faptul că dieta mea presupune alimentaţie 99% raw vegană, fără fast-food. Am un regim alimentar centrat pe fresh-uri, legume, fructe, nuci şi seminţe. Cam ăsta e tot secretul meu. Ceea ce am învăţat în ultimii 45 de ani, din proprie experienţă, este faptul că mâncarea este foarte importantă, fiind temelia felului în care arată corpul nostru”, precizează Karyn Calabrese pe site-ul său.