Arestare insolită. Un bărbat dezbrăcat a fost săltat de poliţie după ce a stricat decoraţiunile de Crăciun ale vecinilor

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din statul american Wisconsin, a fost arestat pentru distrugerea decoraţiunilor de Crăciun ale unui vecin, în timp ce era beat şi complet dezbrăcat.

21 dec. 2018, 18:33
Arestare insolită. Un bărbat dezbrăcat a fost săltat de poliţie după ce a stricat decoraţiunile de Crăciun ale vecinilor

The Green Bay Gazette scrie că Gregory Brannigan se confruntă cu acuzațiile de comportament dezordonat şi cu faptul că a opus rezistenţă la arestare.

Mai exact, vecinul lui Brannigan a fost cel care a chemat miercuri seara poliția, declarat că acesta este dezbrăcat complet şi pus pe scandal. mai mult Brannigan a lovit de mai multe ori în ulşa vecinilor săi şi le-a stricat decoraşiunile de Crăciun. Vecinul a mai scris în plângerea penală că Brannigan părea că se află în stare de ebrietate.

La rândul lor, poliţiştii au spus că bărbatul mergea împleticindu-se, iar când i-a văzut pe oamenii legii le-a spus că trebuie să aibă grijă la presupuşii traficanţi de droguri din casa vecină. Brannigan a fost arestat, iar testările ulterioare au arătat că într-adevăr acesta era beat.