Arestat în sectorul 3, pentru că tăia roţile maşinilor. Bărbatul furase un autoturism şi avea permisul suspendat

Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv, după ce a fost prins când înţepa cu un briceag anvelopele unui autoturism dintr-o parcare din sectorul 3 al Capitalei. Poliţiştii au stabilit ulterior că bărbatul mai înţepase cu briceagul anvelopele altor cinci maşini parcate în zonă şi că furase un autoturism din faţa unei instituţii, conducând deşi avea permisul auto anulat de anul trecut.

09 aug. 2017, 12:02
Arestat în sectorul 3, pentru că tăia roţile maşinilor. Bărbatul furase un autoturism şi avea permisul suspendat

Poliţia Capitalei arată într-un comunicat transmis, miercuri, că, luni, în jurul orei  23.30, agenţi de siguranţă publică de la Secţia 23 Poliţie au observat pe o stradă din sectorul 3 un autoturism care a întors brusc, după care şoferul a coborât şi a mers în parcarea din apropiere, unde a înţepat cu un briceag anvelopele unei maşini.

Imediat, poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat, iar în urma verificărilor au stabilit că acesta avea permisul de conducere categoria B anulat din 17 martie anul trecut.

Extinzând cercetările, au mai fost identificate alte cinci autoturisme în zonă care aveau anvelopele înţepate, iar dintr-unul bărbatul ar fi luat pe nedrept două stickuri”, precizează Poliţia Capitalei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că maşina condusă de bărbat a fost furată luni din fata unei instituţii, folosind chei potrivite. Ulterior, a fost identificat proprietarul, care a intrat în posesia autoturismului.

Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru furt în scopul folosinţei, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere.