Arestat pentru CANIBALISM. Bărbatul are ANTECEDENTE asemănătoare

Poliţia pakistaneză a arestat luni pentru canibalism un bărbat pentru că a mâncat, împreună cu fratele lui, un bebeluş al cărui cap a fost găsit în casa celor doi din centrul Pakistanului. Fraţii mai fuseseră arestaţi o dată sub aceeaşi acuzare.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 14:40
Arestat pentru CANIBALISM. Bărbatul are ANTECEDENTE asemănătoare

Un bărbat din Pakistan a fost arestat pentru canibalism. El a mâncat împreună cu fratele lui un bebeluş. Mohammad Arif şi Farman Ali au fost închişi în 2011, tot pentru canibalism, fiind eliberaţi anul trecut. Atunci scoteau din morminte cadavre pe care le mâncau. A fost cazul unei tinere al cărei cadavru a fost găsit fără un picior. ‘Este cel mai oribil caz din cariera mea’, spunea un şef al poliţiei din Pendjab, referindu-se la faptele care au şocat Pakistanul.

În Pakistan, nicio lege nu interzice canibalismul, practică extrem de rară în această ţară, ca de altfel în toată lumea. După doi ani de închisoare, cei doi fraţi au fost eliberaţi, însă în ultimele zile vecinii lor din satul Darya Khan au anunţat poliţia după ce au simţit un miros dezgustător dinspre casa lor, potrivit Agerpres.

Citeşte şi BEBELUŞUL CRIMINAL: Un băieţel de 9 luni a fost ARESTAT şi ACUZAT de tentativă de OMOR

„Mohammed Arif a fost arestat după ce s-a descoperit la el capul unui bebeluş. Şi-a mărturisit fapta”, a declarat, pentru AFP, Zafar Iqbal, şeful poliţiei din sat. „A povestit că fratele lui a adus bebeluşul mort dintr-un cimitir din apropiere, l-au gătit împreună şi l-au mâncat„, a afirmat un alt poliţist.

„Pentru că nu există în Pakistan lege care să interzică canibalismul, am declanşat o anchetă împotriva lui Arif pentru profanare de cadavru„, a adăugat el. Autorităţile îl caută acum pe fratele lui Mohammed Arif.

Cei doi fraţi, abandonaţi de familie de mulţi ani, locuiau izolaţi într-o căsuţă din Pendjab, au precizat autorităţile locale, aflate încă sub şocul macabrei descoperiri