Argeş: Bărbatul care l-a înjunghiat pe concubinul mamei sale şi şi-a rănit sora a fost arestat

Bărbatul din comuna argeşeană Stolnici acuzat că l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale şi şi-a rănit sora cu cuţitul a fost arestat preventiv, marţi, pe 29 de zile, pentru omor şi tentativă de omor, în prezent fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

RomaniaTV.net
19 iun. 2012, 18:47
Argeş: Bărbatul care l-a înjunghiat pe concubinul mamei sale şi şi-a rănit sora a fost arestat

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, iniţial, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Ulterior, magistraţii Tribunalului Argeş au admis propunerea anchetatorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Eugen Pârcălăboiu, în vârstă de 46 de ani, sub acuzaţiile de omor şi tentativă de omor.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Bărbatul acuzat că l-a înjunghiat mortal pe concubinul mamei sale şi şi-a rănit sora cu cuţitul s-a predat Poliţiei, marţi dimineaţă, fiind dus la audieri la Parchetul Tribunalului Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, bărbatul, Eugen Pârcălăboiu, în vârstă de 46 de ani, a fost căutat în noaptea de luni spre marţi prin pădurile şi lanurile de porumb din zona comunei argeşene Stolnici, localitatea de domiciliu a acestuia, iar marţi dimineaţă el s-a predat la postul de poliţie din comună, fiind audiat de către poliţişti şi procurorul de caz.

Luni seară, Eugen Pârcălăboiu, în vârstă de 46 de ani, din comuna Stolnici, satul Fâlfani, s-a luat la ceartă cu concubinul mamei sale, Constantin Dobre, în vârstă de 43 de ani, înjunghiindu-l mortal.

Ulterior, bărbatul şi-a lovit cu cuţitul sora, Georgeta Voican, în vârstă de 33 de ani. Femeia intervenise în încercarea de a aplana conflictul dintre cei doi, fiind şi ea lovită cu cuţitul. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, însă după câteva zeci de minute a dispărut din unitatea medicală. Ulterior, poliţiştii au găsit-o pe femeie şi au dus-o la audieri.